Haal meerdere stijlen in huis met Henders & Hazel

2022-09-05
Hazel Henders

Ben je toe aan een nieuw interieur in je huis maar weet je niet goed welke stijl bij je past? Met de meubels van Henders & Hazel ontdek je jouw stijl of haal je zelfs meerdere stijlen in huis! Banken, stoelen (eet)tafels of woondecoraties, Henders & Hazel hebben het allemaal in veel leuke uitvoeringen.

Landelijk, natuurlijk, industrieel of toch modern?

Keuzestress! We kennen het allemaal. Maar bij Henders en Hazelwordt het je, ondanks het grote en diverse assortiment, toch gemakkelijk gemaakt. Alle mogelijke stijlen zijn namelijk goed met elkaar te vergelijken. En kun je echt niet kiezen, dan kun je ze natuurlijk ook met elkaar combineren. The sky is the limit!

De stijlen van Henders & Hazel zijn gebaseerd op de corresponderende stijlen van veel steden en culturen. Bijvoorbeeld de Tokyo collectie heeft een industriële look. Terwijl je geniet van de natuurlijke stijl die Quebec je biedt. Of ga je toch liever voor modern? Dan is de Cubo collectie misschien wel wat voor jou! Je kunt natuurlijk ook voor Farmland gaan, een landelijke stijl die past bij platteland liefhebbers. Henders & Hazel heeft het allemaal in huis. Bekijk alvast de collectie bij De Ruijtermeubel!

Heb jij al een Henders & Hazel?

Heb je al een voorkeur voor een nieuw interieurstijl? Of zoek je juist net dat ene meubelstuk dat jouw bestaande interieur volledig afmaakt? Onze tip: laat je adviseren door een echte interieur expert! Zij kan jou vertellen welke Henders & Hazel stijlen goed bij elkaar passen, of welke mogelijkheden er allemaal zijn in jouw huidige interieur. Er is altijd meer mogelijk dat je op het eerste gezicht zou denken. Je moet het gewoon even ervaren!

Heb jij al een Henders & Hazel in huis? Lees voor nog meer inspiratie deze blog van De Ruijtermeubel. Zien we je straks in de winkel?