Menu

Nieuw seizoen Kindertuinen


Delft 10-02-2020 - Vanaf maandag 6 april gaan de hekken van de tuinen van de Stichting Kindertuinen weer open voor een  nieuw tuinseizoen.  De Stichting Kindertuinen Delft bestaat 35 jaar en wil 2020 tot een opmerkelijk seizoen maken met hopelijk veel mooi weer en oogst. Op de tuinen wordt de grond al zaaiklaar gemaakt, plantjes gekweekt, en tuintjes afgebakend. Kinderen kunnen zich nu inschrijven voor een nieuw tuinseizoen. Wacht daar niet lang mee, wan de kindertuinen zijn populair. Dat inschrijven kan via de website van de stichting

Familie tuinieren op "de Boterbloem"  en "de Sleutelbloem"
Samen door de week tuinieren met je kinderen of kleinkinderen; je eigen groente verbouwen. Het is leuk om als familie samen een hobby te hebben. Op de kindertuin "de Boterbloem" en "de Sleutelbloem" is het dit jaar weer mogelijk om als familie te tuinieren. Er zijn familietuintjes ingericht van 20 m². Deze kunnen gehuurd worden voor €125,-  van 15 maart tot 15 november.
Uitgangspunt is dat je zelf met je kinderen tuiniert, zonder begeleiding. Gereedschap kan je gebruiken van de tuin. Natuurlijk kan er altijd advies gevraagd worden aan vrijwilligers op de tuin. Inschrijven kan tot 30 maart. Wacht niet te lang met inschrijven want er is veel belangstelling voor familie tuinieren.  Meer informatie vindt je hier.