Menu

Delft Fringe Night in Rietveld Theater


Delft - 21-01-2020 - Op zaterdagavond 25 januari is Delft Fringe Night in het Rietveld Theater. Het is alvast een aanloop naar het Delft Fringe Festival dat start op 28 mei en eindigt op 7 juni. Tijdens Delft Fringe Night worden drie korte voorstellingen getoond. Deze voorstellingen waren populair tijdens het festival van vorig jaar.

De voorstellingen
Leven2 van de vierkoppige band EVA is een persoonlijke kleinkunstvoorstelling. Ze heeft haar leven uitgestippeld, maar dan houdt het leven zich niet aan haar formule. De voorstelling brengt emoties los, het zal je raken maar ook laten lachen.  In ‘Out of [self] love’ van ENSŌ Physical Theatre zien we dans en theater. Het gaat over twee mensen die op zoek zijn naar ‘echt’ contact. Door middel van spel, beweging en muziek zie je pogingen om een connectie te maken. De menselijke drang naar verbinding staat centraal.

Bovenste Knoopje 
Cabaretduo Bovenste Knoopje Open speelt hun voorstelling ‘Tijd Zat’. Allebei zijn ze drieëntwintig jaar oud en vinden dat de leeftijd dat je te oud bent om een kind te zijn en te jong om een kind te krijgen. Het gaat over hun vaders, de vader van hun vaders en de vader die ze misschien ooit zullen zijn.

Een ticket kost 10 euro en is te koop op de website van delftfringefestival.nl

Foto: cabaretduo Bovenste Knoopje Open