Menu

Cultureel Delft sterk vertegenwoordigd op Haagse UIT-Festival!


Delft – 10-09-2019 – Acht culturele Delftse instellingen hebben zich op het laatste Haagse UIT-festival samen gepresenteerd aan de bezoekers. Delft was met ‘Plein Delfts Goud’ een belangrijke blikvanger van het UIT-Festival in buurgemeente Den Haag. De glazen container met de grote gouden ballonnen trok afgelopen zondag ongeveer 1.500 belangstellenden.  

Delfts Goud
Op ‘Plein Delfts Goud’ presenteerden acht culturele Delftse partners het nieuwe culturele seizoen in de Prinsenstad. De in het oog springende promotiestand bestond o.a. uit een glazen, doorzichtige container waar – in het kader van het themajaar ‘Delft & de Gouden Eeuw’ – gouden ballonnen vrolijk heen en weer werden geblazen. De bezoekers die het juiste aantal wisten te raden, maken kans op een compleet verzorgd dagje Delft of of een van de andere leuke Delftse prijzen. Maar liefst 875 bezoekers hebben een gokje gewaagd. In de loop van deze week wordt de uitslag bekend gemaakt.  

De Delftse partners die dit gezamenlijk hebben gerealiseerd, zijn: Delft Marketing, Royal Delft, Vermeer Centrum Delft, Heinen/Paauw, Museum Prinsenhof Delft, Science Centre Delft, Theater de Veste en De Burgemeesters.