Menu

Een tientje voor een vriendje


Delft – 01-09-2019 - Op zondag 8 september organiseren de Lions Club Delft van 13.00-16.00 uur op de Markt opnieuw een Spinning-event. Al tweemaal eerder werd dit evenement door de Lions georganiseerd voor het goede doel. Dit jaar is Stichting Delftse Vakantie Activiteiten (DVA) het goede doel. Deelnemers huren voor een uur een spinningsfiets en trappen met hun eigen sponsors een mooi bedrag bij elkaar voor het goede doel. Het motto van het evenement is "Een tientje voor een vriendje".

Een groot aantal kinderen in Delft kan in de zomervakantie niet met vakantie. Stichting DVA maakt dat met behulp van bijna 100 vrijwilligers gedurende 10 dagen mogelijk. Vorig jaar deden meer dan 300 kinderen per dag mee. Door mee te spinnen en zich te laten sponsoren maken de deelnemers dat ook financieel mogelijk. “Denk aan je eigen vakantie en je zult met veel plezier een uurtje (langer mag ook) willen meefietsen onder leiding van professionele coaches. Een uur fietsen kost € 10,00, we stimuleren iedere deelnemer om te proberen middels 10 sponsors voor een tientje in jouw uurtje fietsen € 100,00 op te halen”, zegt Maarten Jonquière namens de Lions Club Delft.

Aanmelding
Vanaf heden is aanmelding mogelijk via de site www.club-sportsartfitness.nl of www.lionsactiesdelft.nl Schrijf in als individu, ook deelname als bedrijf of team is mogelijk. Kunt of wilt u niet spinnen, ook dan is meedoen als sponsor voor het goede doel heel goed mogelijk. Meer informatie krijgt u door per mail info@lionsactiesdelft.nl contact te leggen met de Lions Club Delft

Foto: Peter Vodegel.