Menu

Fietsroute 'Kies je Verhaal' van 8 juni – 31 augustus in Delft


Delft – 06-06-2019 – Gedurende drie maanden is er in de wijken Buitenhof en Voordijkshoorn de fietsroute ‘Kies je Verhaal’ te volgen. De start van de route is op 8 juni. Op de buitengevels van een twintigtal zeer uiteenlopende adressen hangen bordjes met een deel van een verhaal. Elk verhaaldeel eindigt in een keuze, en jouw keuze bepaalt naar welke locatie je gaat om het volgende deel van het verhaal te vinden. Een literaire tocht met een spelelement en verschillende eindes…

Kies je Verhaal kronkelt door en om de wijken Buitenhof en Voordijkshoorn. De startlokatie bevindt zich op Chopinlaan 377. De andere plekken? Die moet je zelf zien te vinden... De route is op elk gewenst moment te volgen, alleen of in groepen.

De fiets is de goede keus
Gezien de afstand van de gehele route raden we aan om deze te fietsen (duur rond de 45 minuten, afhankelijk van de eigen keuzes). Wandelen kan ook, maar duurt aanzienlijk langer. Natuurlijk kan je de route ook in verschillende etappes volgen, of wie weet kom je af en toe op je dagelijkse route naar huis, werk of school opeens zomaar een Kies Je Verhaal-bordje tegen, die je aan het denken zet. Elk bordje tekst is in principe op zich te begrijpen, en instappen halverwege de route is mogelijk.

Kies je Verhaal is een productie van Stichting Exit Stage Left, mogelijk gemaakt door een stimuleringssubsidie van de gemeente Delft. Meer informatie over het project en de makers vind je op www.kiesjeverhaal.nl.