Menu

Vragen stellen aan ProRail


Delft – 06-06-2019 – Laat je op woensdag 19 juni bijpraten over de werkzaamheden van ProRail bij het station Delft Zuid. Het station wordt omgebouwd tot het eerste treinstation van Nederland dat zijn eigen energie opwekt. Ook komt er een fiets- en voetgangerstunnel onder het spoor. ProRail organiseert op 19 juni een informatieavond voor iedereen die in het project geïnteresseerd is.
ProRail begint deze zomer ook met de verdubbeling van het spoor tussen Rijswijk en Rotterdam. Het spoor en de stations worden geschikt gemaakt om meer treinen te kunnen laten rijden. Op die manier wordt reizen per trein nog makkelijker. Aanpassing van station Delft Zuid is onderdeel van dit project

De manier waarop ze te werk
Medewerkers van ProRail en aannemer Strukton praten je tijdens de avond bij over het gehele project en specifiek over station Delft Zuid. Zij geven uitleg over wat er gaat gebeuren, wanneer dat gaat gebeuren en op welke manier ze het werk aanpakken. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen. Koffie of thee staan voor u klaar.

Wanneer:         woensdag 19 juni 2019

Hoe laat:          19.00 uur - 21.00 uur (u kunt vrij inlopen)

Waar:               Stichting Perspektief, Vulcanusweg 277 in Delft