Menu

Kerstbrunch voor ouderen met fysieke beperkingen


Delft Р19-12-2018 - Op maandag 24 december om 11.30 uur organiseert de Boodschappen & Uitjesdienst van Delft voor Elkaar een kerstbrunch in Abtswoude Bloeit. Deze middag is bedoeld voor ouderen die door fysieke beperkingen niet meer goed uit de voeten kunnen of eenzaam zijn en het fijn vinden om met anderen iets te ondernemen. Op die dag kunnen gelijkgestemden van een uitgebreide kerstbrunch genieten. Er is dan ook volop gelegenheid om  nieuwe mensen te ontmoeten, na te tafelen of een spelletje te doen zoals sjoelen, rummikub, scrabble, mens erger je niet of misschien wel een potje klaverjassen.

Vervoer
Niet iedereen is in staat om op eigen gelegenheid te komen. Omdat er veel animo is heeft Stichting Doel aangeboden om de Boodschappen & Uitjesdienst Delft te helpen met vervoer. Zij zetten deze dag maar liefst drie extra busjes met chauffeur in. En dat doen zij gratis.Zo kunnen er nog meer ouderen naar de brunch. Als het nodig is worden de deelnemers dus thuis opgehaald en na afloop ook weer netjes thuis gebracht.

Aanmelden en informatie

Deze kerstbrunch is maandag 24 december 2018 van 11.30 – 14.00 uur bij Abtswoude Bloeit. Het adres is Aart van der Leeuwlaan 322 in Delft en de kosten zijn 5 € per persoon.De laatste mogelijkheid om aan te melden is donderdag 20 december van 13.00 tot 16.30 uur. Dat kan via 015 – 760 02 13.¬†