Menu

ChristenUnie Delft klaar voor verkiezingen


Delft – 08-02-2018 – Zaterdag 10 februari om 13:00 uur gaat in Molen de Roos de verkiezingscampagne van de ChristenUnie in Delft van start. De lijsttrekker van de partij Joëlle Gooijer ontving eerder deze week het verkiezingsprogramma dat als thema heeft ‘Waardevol Delft’. De afgelopen vier jaar zat de ChristenUnie met twee zetels in gemeenteraad.  De partij hoopt ook bij de komende verkiezingen weer op tenminste dit aantal. Lijsttrekker Joëlle Gooijer verklaart het thema van de campagne: “. Een stad waarin iedereen zich thuis voelt en naar elkaar omziet, dat is een Waardevol Delft. De afgelopen vier jaar heeft de ChristenUnie zich met twee zetels hoopvol en realistisch ingezet voor Delft. Ook de komende periode wil de ChristenUnie dit doen. Om zo waardevol te kunnen zijn voor Delft”.

 

Op woensdag 21 februari zal  Joëlle Gooijer in een uitzending van het programma Delft Centraal tussen 11:00 en 12:00 uur debatteren met VVD-lijsttrekker Bart Smals.

Op de foto overhandigt voorzitter programmacommissie, Jabco Vreug Delft – 08-02-2018 – Zaterdag 10 februari om 13:00 uur gaat in Molen de Roos de verkiezingscampagne van de ChristenUnie in Delft van start. De lijsttrekker van de partij Joëlle Gooijer ontving eerder deze week het verkiezingsprogramma dat als thema heeft ‘Waardevol Delft’. De afgelopen vier jaar zat de ChristenUnie met twee zetels in gemeenteraad.  De partij hoopt ook bij de komende verkiezingen weer op tenminste dit aantal. Lijsttrekker Joëlle Gooijer verklaart het thema van de campagne: “. Een stad waarin iedereen zich thuis voelt en naar elkaar omziet, dat is een Waardevol Delft. De afgelopen vier jaar heeft de ChristenUnie zich met twee zetels hoopvol en realistisch ingezet voor Delft. Ook de komende periode wil de ChristenUnie dit doen. Om zo waardevol te kunnen zijn voor Delft”.

 

Op woensdag 21 februari zal  Joëlle Gooijer in een uitzending van het programma Delft Centraal tussen 11:00 en 12:00 uur debatteren met VVD-lijsttrekker Bart Smals.

Op de foto overhandigt voorzitter programmacommissie, Jabco Vreugdenhil het verkiezingsprogramma aan lijsttrekker Joëlle Gooijer.