Menu

3FM-dj Sander Hoogenboom begon bij Stadsradio Delft


Delft – 11-01-2018 - De opmerkelijke carrière van radio-DJ Sander Hoogenboom begon bij Stadsradio Delft. Hij is zijn dagen bij de lokale omroep van Delft nog niet vergeten. Van Stadsradio Delft maakte jij de sprong naar een nationale omroep. Hij is nu al een aantal jaar dj bij 3FM. In de laatste editie van het Glazen Huis was hij een van de dj’s. Dankzij zijn optreden daar is hun nu nog bekender geworden.
In aanloop naar Serious Request merkte Sander al dat hij bekender werd. “Daar heb ik even over moeten nadenken: blijf ik niet liever een semi-bekende Nederlander? Maar in mijn hart wist ik: gast, hup dat Glazen Huis in. Het is weer een geweldige actie geweest.”

Sanders hart ligt bij de radio, met geld is de bekende 3FM-dj helemaal niet bezig, zegt hij in VIVA.
“Ik zou graag een goede quote willen geven, maar geld interesseert me niet. Ik zou nog liever kleiner gaan wonen of mijn auto wegdoen dan stoppen met radio maken. En als dat niet bij 3FM is, dan wel bij RTL Utrecht of Stadsradio Delft. Ik voel me gezegend. Ik geloof niet in God, maar ben er dankbaar voor dat ik iets mag doen wat ik superleuk vind”,vertelt Hoogenboom.